Tanúsítvány GMP+ FSA

Vissza a listához

Takarmány biztonsági szabvány

Az Európai Unióban sok élelmiszeri folyamat, higiéniai szempontokból nincs szabályozva. A GMP+ FSA szabvány követelményei biztosítják a biztonságos takarmány gyártás és forgalmazás folyamatainak a felügyeletét az etetési és élelmiszer ipari láncba való biztonságos belépéshez.

Rövidítés: GMP+ FSA - Good Manufacturing Practise, Feed Safety Assurance /takarmány biztonsági szabvány.

Minőségbiztosítási rendszer alkalmazása az alapoktól az élelmiszer láncban - gyártás-forgalmazás - raktározás - laboratóriumi ellenőrzés és a szállítás területén.

Tanúsítvány alapján GMP+ FSA tartalmazza a HACCP, az ISO 9001, ISO 22000 egyes szabvány pontjait. Alapja a helyes gyártási folyamat, a higiéna betartása, a kockázat elemzés, a kritikus pontok ellenőrzése valamint az EU jogszabályok betartása a takarmány előállítására vonatkozóan.

Kire vonatkozik a szabvány

A GMP+ FSA az állati takarmányozásban érintett mezőgazdasági termékek előállításával, raktározásával, szállításával valamint azok forgalmazásával foglalkozó szervezetek.

Az alapvető célok

Gyártani, valamint szállítani olyan biztonságos takarmányt az állatok takarmányozásához, amely megfelel a teljes nyomonkövethetőség előírásainak az élelmiszerlánc feltételei szerint.

Előnyök a GMP+FSA

Egyszerűsíti a nemzetközi kereskedelmet, ahol egységesek a jogszabályok. Az egészségügyi kockázatok minimalizálása, hiteles garancia a biztonságos termékről egy harmadik független fél által igazolva. Fokozott bizalom az állami szervek felé.

Töltse le a röplapunkat PDF formátumban

Igényt tart az ISO tanúsítványra?

Amennyiben igényt tart az ISO tanúsítványra, vegye fel velünk a kapcsolatot a Keresleti nyomtatvány kitöltésével.

Kapcsolat

Miért éppen az URS?

  • Mert az URS társaság rendelkezik az UKAS - United Kingdom Accreditation Service nemzetközi akkreditációjával.
  • Az URS Holdings társaság által nyújtott szolgáltatások magas színvonaláról a világ 32 országában több mint 40 000 szerződések már meggyőződött.
URS Holdings a világban
40 országban több,
mint 47 000 szerződések!
Kapcsolat

Amennyiben kérdése van vagy igényt tart szolgáltatásainkra, kérem, használja az alábbi Kapcsolatfelvételi nyomtatványt. Kérdéseire 48 órán belül válaszolunk.

United Registrar of Systems Hungary KFT.
Komárom, Igmándi út 12.
2900, Hungary

Sebestyén Tibor
Ügyvezető igazgató
M: +36 30 7375 650

Kósa György
Értékesítési igazgató
M: +36 70 381 3856

Iroda
M: +36 70 3891 793
F: +36 34 222 022
E: info@urs-tanusitas.hu

Kapcsolat

Jogi nyilatkozat: Megjelent anyagok | Szabályok és előírások | Adatok és logo | Alapelvek | Könnyű hozzáférés