A modern technológia, jelentős mértékben járul hozzá a tanúsító szervezet termelékenységéhez

1.3.2013

Ha Önnek van ISO tanúsítványa, akkor elvárhatja a tanúsító szervezettől, hogy olyan szakmai teljesítményt nyújtson, amelynek eredménye, hozzáadott értékkel növelt auditok lefolytatása.

Az auditálás hatékonyságának és eredményességének fejlesztése érdekében az URS világszerte bevezette az "ELEKTRONIKUS DOKUMENTÁLÁST" valamennyi irodájában.

Hogy működik mindez a gyakorlatban?

Minden auditnak meghatározott időn belül kell lezajlania, mialatt az auditornak meg kell osztani az idejét a felülvizsgálat, valamint a gyakorlati ellenőrzés és az objektív bizonyítékok gyűjtése területén, annak érdekében, hogy meggyőződhessen a követelmények betartásáról. Az audit végén az auditjelentés, amely tartalmazza az észrefételeket, eltéréseket és fejlesztési javaslatokat, azonnal az ügyfélnél maradhat.

Az auditjelentés egyértelműsége minden érintett számára fontos. Szükséges, hogy könnyen érthető legyen és az eredményeként végrehajtandó tevékenységeket mind az ügyfél, mind a tanúsító hatékonyan tudja kezelni.

Az elektronikus úton történő dokumentálás nem teszi szükségessé a nyomtatást, fénymásolást, a papírok, dokumentumok tárolását. Az auditori munka ésszerűsítése az auditjelentés dokumentálása tekintetében, az ügyfél és az audior számára is lehetővé teszi azt, hogy a fókusz a szervezet gyakorlati előnyeire összpontosuljon az audit során.

Következésképpen, ügyfeleink mostantól nem azt fogják látni, hogy az auditorok rengeteg papírral dolgoznak, hanem hogy auditoraink kézzel írnak tableteken. A kézi jegyzetek azonnal hagyományos word fájllá konvertálódnak egy kézírás felismerő alkalmazás segítségével. Ezzel könnyebben biztosítható az ügyfelek részére, a megfeleő hitelességű hatósági/tanúsítási folyamat.

Petr Maličovský MBA
a ROS GRI Group Kft. értékesítési és marketing igazgatója

URS Holdings a világban
40 országban több,
mint 47 000 szerződések!
Kapcsolat

Amennyiben kérdése van vagy igényt tart szolgáltatásainkra, kérem, használja az alábbi Kapcsolatfelvételi nyomtatványt. Kérdéseire 48 órán belül válaszolunk.

United Registrar of Systems Hungary KFT.
Komárom, Igmándi út 12.
2900, Hungary

Sebestyén Tibor
Ügyvezető igazgató
M: +36 30 7375 650

Kósa György
Értékesítési igazgató
M: +36 70 381 3856

Iroda
M: +36 70 3891 793
F: +36 34 222 022
E: info@urs-tanusitas.hu

Kapcsolat

Jogi nyilatkozat: Megjelent anyagok | Szabályok és előírások | Adatok és logo | Alapelvek | Könnyű hozzáférés